Η "Must Espresso Italiano" είναι μια ιταλική εταιρεία παραγωγής καφέ, τσαγιού και ροφημάτων σε αυτοπροστατευόμενες κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso* και Dolce Gusto*. Τελευταία προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας αποτελεί μια νέα βιοδιασπώμενη, κομποστοποιήσιμη και ανακυκλώσιμη κάψουλα. Και φυσικά, περιλαμβάνει κόκκους καφέ σε μια σειρά από εξαιρετικά χαρμάνια.

Η ιστορία της εταιρείας βασίζεται στην πετυχημένη εμπειρία των ιδρυτών της στη βιομηχανία. Μετά από χρόνια έρευνας και εργασίας, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας αποκλειστικούς προμηθευτές εξαιρετικού ακατέργαστου καφέ και χρησιμοποιώντας μια διαδικασία ψησίματος με συγκεκριμένους κύκλους καβουρδίσματος που συνδυάζουν χρόνο και θερμοκρασία με σκοπό να ενισχυθούν οι ιδιότητες κάθε μείγματος. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα μέσω της συνεργασίας με τους εμπειρογνώμονες Coffee Masters, οι οποίοι δημιουργούν τα σωστά μείγματα για τη διεθνή αγορά.

NESPRESSO®

ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

DOLCE GUSTO®

ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

cuore-caffe-bianco

 

 

 

 

 

 

 

Κάθε κάψουλα "MUST" αιχμαλωτίζει την ιταλική παράδοση στον καφέ. Ένας πολιτισμός και ένα έθιμο που γεννήθηκε στο Belpaese, και τώρα αναβιώνει στους λόφους του Marche. Μια παράδοση η οποία σήμερα γίνεται ετικέτα και προϊόν, φτιαγμένο από την ξεχωριστή πινελιά του αρχιτέκτονα μιας καινοτόμου επιχείρησης, παθιασμένου με την αποστολή του.

.

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ Απόρριψη